MEDIA & MARKETING

Mirela Pitu paraseste functia de general manager al V+O Communication

29 ianuarie 2008, ora 14:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mirela Pitu a fondat agentia V+O Communication
Mirela Pitu a fondat agentia V+O Communication
Incepand cu 1 februarie 2008, Mirela Pitu se retrage din functia de general manager al agentiei de consultanta in comunicare V+O Communication, companie pe care a fondat-o si a condus-o din mai 2006.
"Am hotarat sa plec de la V+O Communication pentru ca am nevoie de o pauza, timp de o luna vreau sa ma ocup de cursul de MBA pe care l-am inceput in afara tarii, la Viena, iar dupa aceea voi lua o decizie si voi vedea spre ce ma voi indrepta. Insa cu siguranta voi ramane in comunicare," a declarat Pitu, pentru DailyBusiness.

"Inca nu stiu cine va fi viitorul general manager dupa plecarea mea, acest lucru implica o decizie la nivel de companie," a continuat aceasta.

Mirela Pitu a condus din mai 2006 filiala din Romania a agentiei regionale de consultanta in comunicare V+O Communication.Are o experienta de peste sase ani la conducerea unor agentii de PR, anterior fiind general manager al agentiei de comunicare Synergy si detine o vasta expertiza in consultanta de marketing, privatizari, comunicare de afaceri si marketing.

Absolventa a Universitatii Bucuresti si a SNSPA, Mirela a urmeaza si cursul de EMBA al Viena University of Economics and Business Administration. Este casatorita si are doua fete.

Printre clientii V+O Romania se numara companii ca Romtelecom, Cosmote, Ikea, Germanos, Microsoft, Coca Cola, sau Garanti Bank.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Ianuarie 2020, 04:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter