- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Nicola Porter Novelli va promova cartierul cu heliport din Poiana Brasov

16 Jun, 13:17 • sergiu.mihalcea
Agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli, companie membra The Group, a castigat contul de comunicare al proiectului rezidential Silver Mountain din Poiana Brasov, dotat cu heliport si dezvoltat de INR Management Real Estate informeaza oficialii agentiei.
Nicola Porter Novelli va promova cartierul cu heliport din Poiana Brasov

Oficialii The Group nu au oferit informatii referitoare la valoarea contului de comunicare al Silver Mountain.

Compania INR Management Real Estate a invitat agentia Nicola Porter Novelli la discutii. Aceasta a intocmit o strategie de comunicare pentru Silver Mountain in urma careia a fost aleasa ca agentie de comunicare a proiectului rezidential pe termen lung.

Nicola Porter Novelli va oferi Silver Mountain servicii care acopera toata sfera relatiilor publice, de la comunicare corporatista, dezvoltare de continut pentru materialele de prezentare ori consultanta de imagine pentru reprezentantii proiectului, pana la dezvoltare si implementare de actiuni sau relationare cu media.

De asemenea, agentia va acorda dezvoltatorului consultanta pentru a acoperi intreg spectrul comunicarii, nu doar competentele ce tin de relatii publice.

Investitia realizata de INR Management Real Estate in proiectul Silver Mountain – amplasat la 2 kilometri de partiile de ski si la 15 km de Brasov – se ridica la 400 milioane de euro.

Silver Mountain este un proiect rezidential care va include un teren de golf cu 18 gauri si un hotel de 5 stele cu 184 de camere operat de reteaua Radisson SAS, 1.000 de apartamente si vile, un centru spa si o scoala de tenis al carei partener este Ilie Nastase.

Proiectul va mai cuprinde un heliport, de unde viitorii proprietari vor putea inchiria elicoptere la orice ora din zi si din noapte, precum si un sistem tv satelit cu sute de programe si un canal de televiziune cu circuit inchis.

Silver Mountain a demarat in primavara lui 2007, constructia urmand sa fie finalizata pe faze in urmatorii 5-6 ani.

The Group include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.

Resurse suplimentare:
stire despre proiectul Silver Mountain