MEDIA & MARKETING

O noua productie cu David Beckham anuntata de BBC Worldwide

29 octombrie 2015, ora 11:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Beckham din dragoste pentru fotbal_1.jpg
Unul dintre cei mai importanţi şi reprezentativi jucători ai generaţiei sale şi nu numai, David Beckham se întoarce Crăciunul acesta pe ecranele din Regatul Unit şi din întreaga lume cu o călătorie unică în jurul Pământului, în care joacă câte un meci pe toate cele şapte continente.

Cel mai selecţionat jucător de câmp englez va prezenta pofta incredibilă de fotbal, aruncând o privire asupra tuturor comunităţilor umane care joacă acest sport indiferent de condiţiile grele pe care le întâmpină în zonele extreme şi îndepărate în care trăiesc.

Producţia, preluată împreună de BBC Worldwide şi BBC One de la Big Earth Productions, îl urmăreşte pe jucătorul recunoscut în toată lumea în drumul său prin satele din Papua Noua Guinee, colinele din Nepal, străzile din Buenos Aires, întinderile de deşert din Djibouti, terenurile perfecte din Miami sau peisajele îngheţate din Antartica.

Această călătorie în jurul lumii promite poveşti despre culturile diferite ale comunităţilor umane. David încearcă să descopere cum reuşeşte fotbalul să îi unească pe oameni şi dacă sportul care l-a consacrat încă are puterea să le schimbe vieţile aşa cum a făcut-o în cazul lui.Aflăm cum este viaţa în afara terenului pentru cei care se luptă să supravieţuiască în condiţii precare, dar şi pentru cei care îşi văd visul împlinit şi ajung în marile campionate ale lumii. Drumul se termină pe Old Trafford, acolo unde a început totul pentru David, unde are loc un meci cu alte legende ale fotbalului, ca un ultim omagiu adus acestui frumos sport.

David Beckham: Din dragoste pentru fotbal este al doilea documentar făcut de fostul jucător pentru BBC. David Beckham în căutarea aventurii a fost anul precedent un hit global pentru BBC Worldwide, producţia fiind difuzată în peste 165 de ţări.

Preluat pentru BBC de Charlotte Moore, Controller BBC One, şi Maxine Watson, Editor Producţii Documentare, filmul este produs de Big Earth Productions şi va fi distribuit internaţional de BBC Worldwide.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 15:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter