MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Oprah Winfrey isi extinde imperiul multimedia printr-o colaborare cu Huffington Post

03 noiembrie 2012, ora 16:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
oprah.jpg
HuffPost OWN - o sectiune noua pe site-ul de informatii american Huffington Post, care marcheaza o colaborare intre publicatia online condusa de Arianna Huffington si Oprah Winfrey Network, reteaua de televiziune a realizatoarei Oprah Winfrey a fost lansata.

HuffPost OWN a facut senzatie in media americana inca de la lansare. Lansarea HuffPost OWN este vazuta ca o unire a fortelor a doua dintre cele mai puternice femei din industria media - Oprah Winfrey si Arianna Huffington, potrivit huffingtonpost.com, citat de Medifax.

"Huffington Post isi continua necrutatoarea sa expansiune in media prin adaugarea pe platforma sa a unei voci mari", a apreciat USA Today.

Intr-un editorial postat pe noua sectiune HuffPost OWN, Oprah Winfrey ii multumeste Ariannei Huffington pentru faptul ca i-a facilitat "conversatia" cu publicul, prin intermediul Huffington Post, una dintre cele "mai respectate si dinamice platforme online din lume".Noua sectiune HuffPost OWN include continuturi preluate de pe site-ul Oprah.com, diverse inregistrari video de la televiziunea OWN, detinuta de Oprah, dar si articole si sfaturi despre sanatate, moda si cultura.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Ianuarie 2021, 17:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter