MEDIA & MARKETING, CARIERE

Orlando Nicoara si-a anuntat oficial plecarea de la Mediafax Group

08 decembrie 2014, ora 13:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
nicoara.jpg
Orlando Nicoara, director general al Mediafax Group, a anuntat luni pe blogul sau ca pleaca de la conducerea companiei lui Adrian Sarbu, dupa ce in presa au aparut deja speculatii pe acest subiect.

"Opt ani care s-au implinit in iulie. Cam asta a fost perioada petrecuta in cele 3 companii sau grupuri pentru care am lucrat pana acum. Au fost 16 ani frumosi. Ultimii 8, plini, cu multe realizari care li se datoreaza colegilor si cu multe incercari mai putin reusite care mi se 'datoreaza' mie", spune Nicoara pe blogul sau. 

El adauga ca va ramane „cel mai mare fan” al proiectelor Mediafax Group si al oamenilor care lucreaza la ele. „Le multumesc tuturor colegilor si partenerilor pentru tot ce ne-a iesit in ultimii 8 ani. Ce va urma? Voi reveni cu detalii”, mai spune Nicoara.

"P.S. Pentru 'prietenii mei': mi-am anuntat intern plecarea la inceputul lui octombrie, acum doua luni. Dosarul de la Parchet a fost deschis pe 2 decembrie, iar insolventa a fost ceruta pe 26 noiembrie", mentioneaza Orlando Nicoara la finele postarii de pe blogul personal.

Orlando Nicoara a preluat functia de director general al Mediafax Group in primavara lui 2011, cand Cosmina Noaghea a parasit acest fotoliu pentru o functie de conducere in cadrul companiei Central European Media Enterprises (CME). El era la acea data director media si de vanzari in cadrul Mediafax Group.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter