MEDIA & MARKETING

Portugalia a castigat in premiera un Campionat European. Cati romani au urmarit finala

11 iulie 2016, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Portugalia (sursa foto Agerpres)_1 (1).jpg
Trofeul UEFA EURO 2016 a ajuns, în premieră, în Portugalia! Deși Cristiano Ronaldo s-a accidentat și a ieșit din teren după 20 de minute, portughezii au reușit să se mobilizeze și să câștige meciul în prelungiri.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 3.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare. În minutul de maximă audiență, de la 22:31, peste 3.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Portugalia și Franța.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 22.3 puncte de rating și o cotă de piață de 61.5%, următorul post clasat înregistrând rezultate de aproape 10 ori mai mici: 2.3 puncte de rating și 6.3% cotă de piață. 

Lusitanii au început meciul destul de hotărâți să câștige primul campionat european din istoria țării. Planurile le-au fost date peste cap în minutul 8, când Cristiano Ronaldo a fost faultat și accidentat de Payet, în urma unui duel violent. Deși a încercat să continue partida, Ronaldo a ieșit în minutul 23, fiind înlocuit cu Quaresma.

Niciuna dintre finalistele UEFA EURO 2016TM nu a reușit să marcheze în timpul regulamentar de 90 de minute. Câștigătoarea turneului final a fost decisă în cea de-a doua repriză de prelungiri. În minutul 109, Eder a scapat singur și a șutat puternic din 20 de metri, reușind să aducă Portugaliei prima cupă continentală!

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 17:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter