- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

PRO TV a intrat pe piata de Video on Demand

01 Aug, 10:51 • Redactia DailyBusiness
Divizia de Internet a Pro TV  a lansat luni, Voyo.ro, site cu continut video unde utilizatorii vor putea sa vada filme, seriale si show-uri TV in exclusivitate, intrand astfel pe piata de Video On Demand (n.r. sistemul care permite utilizatorilor sa aleaga ceea ce vor sa vizioneze) din Romania, potrivit unui comunicat de presa.
PRO TV a intrat pe piata de Video on Demand

Astfel, incepand de luni, internautii au acces la platforma online de entertainment, unde pot alege ce si cand sa vizioneze.

Site-ul va difuza programele canalelor Pro TV, imediat dupa aparitia lor pe TV, dar si productii ale Acasa, integral si altor platforme, de la emisiuni, la episoade din serialele si telenovelele.

Voyo.ro debuteaza cu filmul de Oscar „Discursul regelui/ The King’s Speech”, cu Colin Firth si Helena Bonham Carter in distributie, o productie distinsa cu patru premii Oscar, se arata in acelasi comunicat de presa.

Tot luni, vor putea fi urmarite si „Vagabondul Milionar/ Slumdog Millionaire”, „The Hurt Locker” sau „Nine”.

Continutul Voyo.ro va fi disponibil atat gratis, prin crearea unui cont, cat si contra cost.

In urma cu doi ani, MediaPro Interactiv lansa Muvix.ro, una dintre primele platforme online de Video On Demand din Romania.

Anul trecut, platforma a dus o campanie de licentiere, reusind sa obtina un acord pentru distributia online a filmelor cu Walt Disney si sa incheie un altul, cu Warner Bros, unele dintre cele mai mari companii de productie cinema din lume.

Licentierea Warner Bros s-a realizat prin intermediul Pro Video, distribuitor al produselor Warner Bros Home Video.
Anul acesta si Romtelecom a lansat platforma VOD dolcetv.ro, cu filme, emisiuni TV live sau inregistrate, dar si continut video sportiv.