- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Restructurari la Evenimentul Zilei

17 May, 16:45 • marian.rujoiu
Dupa ce a preluat managementul total al Evenimentului Zilei si Capital, Claudiu Serban a trecut la restructurari.
Restructurari la Evenimentul Zilei

Serban i-a anuntat pe angajatii Evenimentul Zilei, marti, in cadrul unei sedinte, ca nu mai vrea o structura piramidala in cadrul redactiei, ci una de „tip sferic”, cu un singur redactor sef, au declarat surse din interiorul cotidianului, pentru DailyBusiness.ro.

In acest sens, cotidianul a renuntat la editorii coordonatori si la pozitia de redactor sef adjunct, ocupata de Ioana Lupea. Cei din pozitiile de conducere au fost restructurati, insa vor fi pastrati pe alte posturi.

Totodata, redactorul sef Vlad Macovei se va ocupa de coordonarea sectiilor de care raspundeau editorii coordonatori.

Ioana Lupea a decis insa sa-si dea demisia, avand de mai multe saptamani o colaborare cu TVR Info.

Pe langa acestia, au fost concediati mai multi angajati din personalul tehnic, precum o parte a celor de la departamentul de corectura, secretarul general de redactie si alti trei soferi.

La sfarsitul lui aprilie, Bobby Paunescu declara pentru paginademedia.ro ca va preda complet managementul Evenimentul zilei si Capital lui Claudiu Serban, incepand cu 1 mai.

“Implicarea mea va fi zero. Eu raman doar proprietarul activelor, care include si brandurile,” afirma tot atunci Paunescu.

Claudiu Serban, director general al Editurii Evenimentul zilei si Capital, detinea inainte de preluare, 10% din actiunile companiei, restul fiind proprietatea lui Paunescu.