- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rocada intre sefi : \”Nasul\” Moraru il lasa pe Paunescu pentru Teszari, Oancea pleaca de la Voiculescu pentru actiuni la B1 TV

15 Nov, 11:11 • Redactia DailyBusiness
Sorin Oancea si-a dat demisia din functiile de conducere detinute in trustul Intact, controlat de Dan Voiculescu, urmand sa devina partener la B1 TV, post controlat de Bobby Paunescu. Radu Moraru, realizatorul B1 cunoscut pentru emisiunea "Nasul", paraseste, la randul lui, postul lui Paunescu, pentru a deveni director general al noii televiziuni RCS&RDS.
Rocada intre sefi : \Nasul\ Moraru il lasa pe Paunescu pentru Teszari, Oancea pleaca de la Voiculescu pentru actiuni la B1 TV

Potrivit paginademedia.ro si Reportervirtual.ro, Oancea va fi noul partener al lui Bobby Paunescu in B 1 TV. Paunescu nu a dorit sa faca niciun comentariu pe aceasta tema, afirmand ca va reveni in cursul saptamanii cu un comunicat oficial.

Radu Moraru ar urma sa preia, din 2011, functia de director general al unui post de televiziune generalist pe care RCS&RDS, companie detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari, il va lansa anul viitor.