- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Sebastian Ghita nu mai administreaza Realitatea Media

06 Oct, 11:35 • Redactia DailyBusiness
Administratorul judiciar al Realitatea Media, compania Rovigo, a anuntat denuntarea contractului cu Asesoft International, fapt pentru care incepand de joi compania condusa de Sebastian Ghita nu mai administreaza Realitatea TV.
Sebastian Ghita nu mai administreaza Realitatea Media

Astfel, Rovigo SRL, administratorul judiciar al societatii Realitatea Media, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa ca denunta „contractul pentru prestari servicii de consultanta si management strategic si asigurarea resurselor de finantare ale activitatii”, incheiat in data de 24 octombrie 2010, intre SC Realitatea Media SA, in calitate de client, si SC Asesoft International SA, in calitate de Manager.

Denuntarea are loc „in conformitate cu prevederile articolului 86 din Legea 85/2006, in vederea maximizarii patrimoniului debitoarei” si isi va produce efectele de la data primirii notificarii de catre Asesoft International.

Astfel,  incepand de joi, SC Asesoft International SA nu mai este manager la SC Realitatea Media SA, se arata in acelasi comunicat.

Recent, Ghita declara ca toti cei implicati, respectiv
actionari, manageri si creditori ai companiei, doresc binele acesteia
si este convins ca vor stabili cel mai bun drum pentru grupul media.

In prezent, Realitatea Media se afla in proces de reorganizare, dupa ce la inceputul lunii septembrie, compania si-a cerut insolventa.

Si asta in conditiile in care anul trecut a
inregistrat o pierdere de peste 86,2 milioane de lei, in scadere cu
aproape 48% fata de 2009.