MEDIA & MARKETING

Sechestru pe elicopterul Realitatea TV? Cine isi mai regleaza conturile cu televiziunea lui Gusa

17 iunie 2013, ora 12:59, autor(i): Madalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sursa foto: Realitatea TV
Sursa foto: Realitatea TV
Realitatea TV, "prima televiziune de stiri din Romania care are in dotare un elicopter performant", dupa cum anunta postul inca din 2008, s-ar putea trezi cu sechestru pe elicopterul performant, pe care deja l-a vandut. Vezi cum e posibil.

Casa de Insolventa Transilvania (CITR), lichidator al firmei M&C Strategy Development, solicita sechestru judiciar pe un bun al Realitatea Media, potrivit unui dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti.

Bunul pentru care se solicita instituirea sechestrului judiciar este un elicopter, dupa cum a mentionat pentru DailyBusiness.ro Adrian Lotrean, reprezentant al CITR.

El a explicat ca Realitatea Media a vandut acest elicopter firmei M&C Strategy Development si ca ulterior contractul de vanzare a fost anulat in instanta.

Compania pagubita vrea acum sa fie impus sechestru asupra bunului, pentru ca acesta sa nu fie instrainat, a adaugat Lotrean.

Sechestrul judiciar reprezina o masura asiguratorie care consta in incredintarea bunului litigios de catre instanta de judecata spre pastrare si administrare, pe intreaga durata a procesului.

In decembrie 2008, Realitatea TV anunta ca era prima televiziune de stiri din Romania care avea in dotare un elicopter performant. Aparatul de zbor avea la bord echipamente video si audio in valoare de 1,4 milioane euro si permitea transmiuni in direct din orice punct al tarii.Televiziunea condusa de Cozmin Gusa este implicata si in alte dosare recente de pe rolul instantelor bucurestene.
Unul dintre ele vizeaza marcile Realitatea, care sunt revendicate de Elan Schwartzenberg. Avocatul acestuia, Gheorghe Piperea, explica faptul ca marcile au fost vandute anul trecut pentru suma de 5,6 mil. lei unei firme controlate de clientul sau.

Ulterior, instanta a decis anularea contractului de vanzare a marcilor, desi banii pentru achizitia marcilor au fost virati.

La mai putin de o saptamana dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a dat dreptate lui Elan Schwartzenberg, Tribunalul Bucuresti a suspendat efectele contractului de cesiune prin care acesta redevenea proprietarul marcilor Realitatea.

Contactat de catre DailyBusiness.ro, Cozmin Gusa nu a oferit inca niciun comentariu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 17 Mai 2021, 18:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter