- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Publicitatea Facebook, impartita intre HTTPOOL si Thinkdigital

02 Nov, 10:50 • Redactia DailyBusiness
Agentia de online advertising Thinkdigital a semnat un contract pe o perioada de peste un an pentru vanzarea retelei sociale Facebook in Romania. Spatiul de publicitate de pe Facebook este vandut in continuare si de regia online HTTPOOL.
Publicitatea Facebook, impartita intre HTTPOOL si Thinkdigital

Facebook are 375.000 de utilizatori unici in Romania.

Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Agentia este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), MySpace si reteaua ORIDIAN care incorporeaza un numar de 289 de site-uri internationale precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com.

Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 3,5 milioane de utilizatori romani dintr-un total estimat la 6,5-7 milioane utilizatori de internet la nivelul Romaniei.

Regia Httpool, lansata pe piata locala in 2008, este parte a retelei internationale de publicitate interactiva full service Httpool Internet Marketing, cu sediul central la Viena, care opereaza 7 filiale locale in Europa Centrala si de Est.

Httpool Internet Marketing ofera servicii de consultanta, media planning, media buying, ad serving, optimizare in timp real, search engine marketing si reporting. Reteaua lucreaza cu agentii de publicitate si media ca BBDO, OMD, TBWA, Zenithoptmedia, Carat SAU Mindshare. Printre clientii internationali Httpool se numara Nokia, Audi, HP, Oracle, Unilever.