MEDIA & MARKETING

"Survivor Romania" isi cauta concurentii pentru cel de-al doilea sezon

13 noiembrie 2020, ora 16:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Survivor Romania.jpg
Reality show-ul „Survivor Romania” isi cauta concurentii pentru cel de-al doilea sezon! Rezistenta fizica si psihica, abilitatile sportive, puterea de adaptare sunt calitati ce pot face din orice persoana care a implinit varsta de 18 ani un potential candidat la titlul de „Survivor Romania”.

Un adevarat experiment social, acest reality, format international, produs de Acun Medya, pune la incercare concurentilor, vedete si personalitati inca necunoscute publicului larg, inteligenta, inventivitatea, forta fizica, rezistenta psihica si puterea de adaptare la conditii extreme, departe de confortul familiei si de tehnologie.

Concurentii isi construiesc singuri adapost, isi procura si castiga hrana prin abilitatile fizice si inventivitate, si sunt nevoiti sa aplice o strategie pe termen lung pentru a-si construi aliante si a rezista cat mai mult in concurs.

Primul sezon al reality-ul difuzat de Kanal D a fost filmat in Republica Dominicana. Toti cei care isi doresc sa demonstreze ca au calitati de invingator se pot inscrie in cursa pentru competitia televizata „Survivor Romania” accesand site-ul _survivorromania.ro_ si raspunzand intrebarilor din formularul de inscriere.

Castingul se va desfasura in conditii ce vor indeplini toate conditiile de siguranta, in contextul reglementarilor sanitare impuse de pandemie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter