- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Yahoo.com, cel mai vizitat site din Romania in iulie, cu 6,8 mil. unici

14 Sep, 15:01 • Redactia DailyBusiness
Cel mai vizitat site din Romania in luna iulie a fost Yahoo.com, cu circa 6,8 milioane de vizitatori unici, urmat de reteaua sociala Hi5.com si de enciclopedia online Wikipedia.org, conform datelor Google AdPlanner, o unealta pentru planificarea campaniilor publicitare.
Yahoo.com, cel mai vizitat site din Romania in iulie, cu 6,8 mil. unici

In top-ul celor mai vizitate site-uri, domeniile Google (precum Google.ro sau Google.com) nu sunt contorizate.

Astfel, in luna iulie, Yahoo.com a atras din Romania 6,8 milioane de unici, Hi5.com s-a situat la distanta, cu 3,1 milioane unici, urmata de Wikipedia.org, cu 2,4 mil. unici.

Platforma de blogging WordPress, concurenta cu Blogspot.com detinuta de Google (si neinclusa in clasament, de asemenea) s-a clasat pe locul patru, cu 2,2 mil. unici. Primul site autohton ca trafic in luna iulie a fost, conform Google AdPlanner, Softpedia.com, care a atras 2,1 mil. unici. Trilulilu.ro este clasat urmatorul, cu 1,5 mil. unici.

In luna iulie, romanii au petrecut in medie 7 minute si 10 secunde pe fiecare site, fata de media globala de 8 minute si 20 de secunde.

Conform SATI, cel mai vizitat site autohton in iulie a fost Trilulilu.ro, cu 2,36 mil. unici, urmat de Forum.Softpedia.com cu 2,24 mil. unici.

Pe acest subiect a scris si Dragos Stanca, pe blogul personal.