REAL ESTATE

Fondatorul MagazinulDeCase a lansat un nou business imobiliar

20 aprilie 2012, ora 13:22, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
matei malos.jpg
Matei Malos, antreprenorul care, unul dintre fondatorii site-ului MagazinulDeCase, vandut anul trecut catre Sanoma Hearst, a inceput o noua afacere imobiliara, de tipul home buying, adresata doar cumparatorilor.


„Anul trecut am testat in proiectul pilot procedurile, timpii optimi necesari unei decizii corecte de cumparare si am evaluat costurile. Rezultatele au fost incurajatoare: peste 80% din clienti ne-au recomandat rudelor, prietenilor sau colegilor”, a declarat Matei Malos, initiator si co-fondator al platformei HomeFinders.ro.

Serviciul este specializat in cumpararea apartamentelor de 2, 3 si 4 camere din Bucuresti sau, la cerere, a altor tipuri de proprietati rezidentiale speciale (case, vile, apartamente tip duplex, penthouse).

Afacerea a fost gandita mai ales pentru ca piata imobiliara a anului 2012 este clar in favoarea cumparatorilor, avantajati net la negociere, pe fondul ofertei dezechilibrate fata de cerere, potrivit lui Malos.HomeFinders.ro stocheaza toate proprietatile din piata rezidentiala bucuresteana (93-95% din oferte sunt preluate direct de la particulari si diferenta reprezinta proprietati disponibile in exclusivitate de la agentii imobiliare) si analizeaza punctele forte, dar si minusurile unei proprietati.

Informatiile furnizate tin de preturile reale de tranzactionare, perioada de timp in care se vinde o proprietate, marja de negociere in functie de zona, pret  sau criterii legate de cerere si oferta.
 
Proiectul HomeFinders.ro se lanseaza dupa ce a trecut printr-o etapa pilot in 2011, cand in aproximativ 8 luni, au fost cumparate pentru clienti proprietati de peste 3,5 milioane de euro in Bucuresti.

Proiectul a presupus o investitie initiala de 50.000 de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 00:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter