Turism

Agentii de turism din Romania, invitati sa se intalneasca cu partenerii bulgari

10 Mar, 11:26 • Redactia DailyBusiness
Agentii de turism, turoperatorii, toate societatile care opereaza in domeniul turismului din Romania, inclusiv hoteluri, restaurante, precum si reprezentantii autoritatilor locale sunt invitati sa se intalneasca cu parteneri din Bulgaria in cadrul unui forum de afaceri care va avea loc in orasul Ruse pe 25 aprilie.
Agentii de turism din Romania, invitati sa se intalneasca cu partenerii bulgari

Evenimentul, care va avea loc pentru al doilea an consecutiv, va fi gratuit pentru toti participantii, a declarat Ekaterina Iordanova, de la Centrul de sprijinire a intreprinderilor mici si mijlocii, membru al retelei Enterprise Europe Network, citata de Agerpres.

De asemenea, Iordanova a spus ca se doreste sa fie atrasi mai ales turoperatorii din Romania care sunt interesati sa ofere pachete turistice pentru Bulgaria, dar forumul este deschis pentru toti cei interesati. In acest an, accentul va fi pus pe promovarea regiunii Dunarii si elaborarea unor pachete turistice comune.

Participantii trebuie sa se inscrie pe site-ul http://danubetournet.eu/crosstour2013/index.html. Nu se percepe taxa de participare, iar companiile inscrise vor beneficia de o reducere la pretul de cazare la hotelul unde va avea loc evenimentul.