- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Autostrada Arad-Timisoara se va finaliza in 2011 si va incepe Timisoara-Sibiu, promite Berceanu

21 Aug, 14:54 • Redactia DailyBusiness
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Lugoj, ca, in 2011 se va finaliza autostrada Arad - Timisoara si va incepe constructia autostrazii Nadlac - Arad si Timisoara - Sibiu.
Autostrada Arad-Timisoara se va finaliza in 2011 si va incepe Timisoara-Sibiu, promite Berceanu

Intrebat de premierul Emil Boc ce lucrari vor fi finalizate in Banat, in 2011, Berceanu a raspuns ca va fi finalizata centura ocolitoare a orasului Caransebes, autostrada Arad – Timisoara si vor incepe lucrarile pe autostrada care va lega granita cu Ungaria, de la Nadlac, pana la Arad si autostrada Timisoara – Sibiu, relateaza Mediafax.

„In 2011 avem centura Caransebesului, o sa terminam cele doua portiuni de autostrada de la Arad la Timisoara. O sa dam drumul la portiunea de autostrada de la granita pana la actuala centura ocolitoare Arad. Si de la Timisoara pana la Sibiu, practic, toate portiunile de autostrada vor fi pornite”, a afirmat Berceanu.

El a adaugat ca, „in curand”, va fi anuntat castigatorul tronsonului de autostrada Deva – Orastie, o lucrare ce costa 180 de milioane de euro si ca in primavara anului viitor se va lucra pe toate tronsoanele de autostrada, daca nu vor fi contestatii ale licitatiilor.