- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Barierele de la intrarea in statiunea Mamaia vor fi inlaturate incepand de miercuri

15 Sep, 11:33 • Redactia DailyBusiness
Taxa de acces in statiunea Mamaia pentru autoturismele care nu au numar de inmatriculare in judetul Constanta va fi suspendata incepand de miercuri, 15 septembrie, de la ora 19:00, in conditiile in care sezonul estival s-a incheiat.
Barierele de la intrarea in statiunea Mamaia vor fi inlaturate incepand de miercuri

Potrivit Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanta, miercuri este ultima zi in care va mai fi perceputa taxa de acces in Mamaia.

Aceasta taxa se achita la intrarea in statiune, pe toata perioada sezonului estival, de catre soferii autovehiculelor care nu au numar de inmatriculare in judetul Constanta, precum si de catre conducatorii autovehiculelor cu numere provizorii (leasing), care nu au domiciliul in Constanta, relateaza Mediafax.

Activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia a fost reluata in data de 15 iunie, valoarea acesteia fiind mentinuta la nivelul celei de anul trecut. Astfel, pana in 15 septembrie, pentru o intrare in Mamaia soferii au platit 3 lei, abonamentul de 24 de ore a costat 4 lei, cel pentru sapte zile – 25 de lei, iar pentru abonamentul valabil pentru intregul sezon estival s-a achitat 250 de lei.