Turism

Cand se deschide primul Park Inn by Radisson din Romania

31 Mar, 12:15 • Redactia DailyBusiness
Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi deschis in al patrulea trimestru al anului 2015 si va dispune de 210 camere, anunta grupul hotelier Carlson Rezidor.
Cand se deschide primul Park Inn by Radisson din Romania

Noul hotel va fi parte din prima proprietate cu doua branduri detinuta de Carlson Rezidor in tara si va fi situat chiar langa hotelul Radisson Blu din Capitala. Park Inn by Radisson este un brand dinamic ce se adreseaza segmentului de piata mediu, in timp ce Radisson Blu este cel mai mare brand hotelier de lux din Europa. 

„Suntem incantati sa aducem brandul Park Inn in Romania, o tara cu mult potential pentru locuri de cazare adresate segmentului mediu de piata, atat in Bucuresti, cat si in alte cateva orase mai mici. Park Inn ne va ajuta sa ne adresam si altor segmente de piata si va face posibila abordarea comuna a activitatilor de vanzari, marketing si operatiuni”, a declarat Wolfgang M. Neumann, presedinte si CEO al Rezidor. 

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va avea la baza planurile agentiei belgiene de design Creneau International. Hotelul va avea 210 camere si apartamente, un lobby lounge si bar, un restaurant deschis non-stop, patru sali de intalniri cu o zona de servire adiacenta, dar si 80 de locuri de parcare.

Park Inn se va adresa turistilor, celor ce calatoresc in interes de serviciu, clientilor ce doresc perioade de sedere mai lungi sau care vin insotiti de familii. Complexul de cladiri include si o zona extinsa de shopping si un centru de fitness cu piscina interioara si exterioara.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi operat de grupul de hoteluri Rezidor.

Carlson Rezidor Hotel Group include peste 1.350 de hoteluri operationale sau in constructie in 105 tari si teritorii, cu un total de 180.000 de camere. Grupul are 88.000 de angajati la nivel mondial si sedii in Minneapolis, Minnesota (SUA) si Bruxelles, Belgia.