- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cat de important este acoperisul unui hotel de lux: Vezi cele mai extravagante privelisti la inaltime

25 Aug, 17:05 • Redactia DailyBusiness
Serviciile ireprosabile, tratamentele spa si restarurantele exotice sunt atributele unui hotel excelent. Si totusi, unele au facut un pas inainte oferindu-le oaspetilor un motiv in plus sa ramana: peisaje de neuitat de pe acoperis. Vezi mai jos care sunt hotelurile cu cele mai pectaculoase vederi "de la inaltime" din lume.
Cat de important este acoperisul unui hotel de lux: Vezi cele mai extravagante privelisti la inaltime

Cel mai bine cotat hotel din topul realizat de traveldailynews.com este Jumeirah Beach Hotel, din Dubai. Cladirea numara 617 camere, un water park si 20 de restaurante. Doua tersase amplasate pe acoperis le ofera vizitatorilor o priveliste impresionanata a Golfului Persic.

Pozitia a doua a clasamentului este ocupata de Hotel Lebua State Tower, din Bangkok. Este a doua cea mai inalta constructie din capitala Thailandei, cu 63 de etaje.

Hotel de Rome din Berlin, clasat pe locul trei in topul hotelurilor cu cele mai frumoase privelisti de pe acoperis, este o constructie luxoasa, conservatoare, care dateaza din 1889, cu 146 de camere. De pe acoperis, oaspetii pot admira tot centrul Capitalei Germaniei.

Bairro Alto Hotel din Lisabona (4) este un boutique hotel cochet, cu un aer traditional. Terasa de pe acoperisul hotelului este localizata la etajul sase, unde oaspetii pot savura o lectura sau o discutie cu localnicii.

Ritz-Carlton din Moscova (6) este un hotel impunator, de 5 stele, din mijlocul Pietei Rosii, cu terasa amplasata la inlatimea celor 11 etaje.