- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai atractive peisaje turistice din lume. GALERIE FOTO

20 Feb, 13:12 • Redactia DailyBusiness
Revista americana Forbes a alcatuit o lista cu cele mai atractive peisaje turistice din lume, in care apar atat minuni ale naturii cat si constructii facute de mana omului precum Marele Zid chinezesc, podul Golden Gate din San Francisco si Marele Canion din Arizona.
Cele mai atractive peisaje turistice din lume. GALERIE FOTO

Orasul antic Bagan din Myanmar

Vechiul oras cu temple se intinde pe o campie vasta. Turistii pot merge cu o lanterna prin templele vechi. Cand ajung la capatul scarilor, acestia pot observa peisajul deosebit oferit de apusul soarelui.

Podul Golden Gate, San Francisco

Aceasta constructie reprezinta un peisaj care ii face sa tresara pana si pe locuitorii orasului, datorita asptectelor pe care le capata din diferite unghiuri.
[gallery:265]
Marele Zid chinezesc

Desi nu este singura constructie realizata de om vizibila din spatiu, Marele Zid inca uimeste prin lungimea sa. Acesta reprezinta dovada vointei puternice de a tine departe invadatorii mongoli, fiind construit incepand cu secolul 5 inainte de Hristos.

Golful Phang Nga, Tailanda

Acest golf ofera peisaje extraterestre, cu stanci modelate in forme imprevizibile tasnind din apa. Turistii pot vizita pesterile si insulele nelocuite din zona cu ajutorul barcilor. Printre cele 42 de insule din golf se afla si una numita James Bond, care apare in doua editii ale renumitei serii.

Marele Canion, Arizona

Desi nu este cel mai larg sau cel mai adanc canion din lume, acesta este unul dintre cele mai frumoase astfel de minuni ale naturii. Fluviului Colorado i-au trebuit 5 milioane de ani pentru a sculpta acest canion.

Cititi aici mai multe detalii.