Turism

Cele mai ieftine zboruri din afara Europei in 2015

24 Mar, 13:11 • Redactia DailyBusiness
Romanii care vor sa calatoreasca anul acesta in afara Europei, la preturi avantajoase, pot alege din ofertele companiilor aeriene zboruri in destinatii ca Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel sau Qatar, unde un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, costa sub 300 de euro, potrivit agentiei de turism online Paravion.ro.
Cele mai ieftine zboruri din afara Europei in 2015

Datele Paravion.ro arata ca, anul acesta, cele mai ieftine destinatii din afara Europei sunt Emiratele Arabe Unite (UAE), Egiptul si Israelul. Cei care isi doresc sa zboare spre UAE in 2015 platesc, in medie, 300 euro pentru un zbor de linie dus-intors spre Dubai.

Si biletele de avion dus-intors, cu toate taxele incluse, la companiile de linie catre Cairo costa, anul acesta, in medie, 300 euro. Cele mai ieftine zboruri din 2015 catre Orientul Mijlociu sunt cele spre Tel Aviv, Israel, unde un bilet dus-intors, cu taxe incluse, costa, in medie, circa 200 de euro.

„Romanii au inceput sa calatoreasca din ce in ce mai mult in destinatii din afara continentului nostru. Desi, in continuare, Europa atrage cei mai multi turisti, vin puternic din urma destinatiile din Orientul Mijlociu, cu Emiratele Arabe Unite in top. Apetitul pentru aceste destinatii este incurajat puternic de companiile aeriene, care au introdus zboruri frecvente, accesibile atat la nivel de cost, cat si de timp”, declara Remus Visan, Managing Director-ul Paravion.ro.

Cei care isi doresc sa calatoreasca anul acesta in afara Europei cu un buget de zbor de pana in 600 euro, pot alege Tokyo, o destinatie avantajoasa, cu zboruri dus- intors incepand de la 385 euro. Si biletele dus-intors spre New York, cu plecare din Bucuresti, pornesc de la aproximativ 580 euro, in timp ce Mumbai-ul poate fi vizitat cu  590 euro, respectiv 515 euro pentru Beijing.  

Cele mai ieftine destinatii din America Latina, anul acesta, sunt Rio de Janeiro, cu bilete incepand de la 570 euro pentru o calatorie dus-intors cu taxele incluse, respectiv Sao Paulo, cu preturi de la de la 670 euro pentru un bilet dus-intors cu plecare din Bucuresti.

Romanii dispusi sa plateasca pana in 700 euro pentru o destinatie exotica sau cosmopolita au la dispozitie bilete spre Bangkok, cu preturi incepand de la 560 euro, sau pot vizita Chicago, cu bilete dus-intors incepand de la 698 euro.

Cele mai ieftine zboruri spre alte destinatii din Statele Unite, precum Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles sau Atlanta, costa, in medie, de la 800 euro pentru o calatorie dus- intors, cu taxele incluse.

Cele mai scumpe destinatii ale anului raman Chile, Peru, Uruguay, Argentina si Mexic, cu preturi de la 800 euro pana la circa 2.000 euro pentru bilete dus-intors cu toate taxele incluse.