- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai izolate hoteluri din lume. GALERIE FOTO

01 Oct, 17:38 • Redactia DailyBusiness
Revista americana Forbes a realizat o lista cu cele mai izolate hoteluri din lume, unde evadezi cu adevarat din cotidian si lasi toate grijile deoparte.
Cele mai izolate hoteluri din lume. GALERIE FOTO

Pentru a ajunge la Bloomfield Lodge din Queensland, Australia, trebuie sa zbori cu un charter, sa mergi cu masina si sa traversezi un rau.
[gallery:188]
Apoi, te vei trezi intr-o oaza de frumusete si solitudine, intr-un hotel din padurea Daintree, langa Marea Bariera de Corali. Acolo poti face plimbari prin padure, poti inota in cascade, poti pescui sau naviga, iar la finele zilei poti primi un binemeritat masaj.

Grota Kokopelli, Farmington, New Mexico

Ce poate fi mai original decat sa dormi intr-o grota la cativa metri sub pamant? Pentru a ajunge la acest hotel, oaspetii traverseaza un drum neasfaltat, coboara pe o poteca si in final pe o scara.

Jules Undersea Lodge, Key Largo, Florida

La acest hotel, oaspetii se scufunda la propriu la cativa metri adancime pentru a ajunge la camerele lor. Acest hotel subacvatic are peretii si tavanul din sticla, permitand astfel admirarea peisajelor de sub apa.

The Beach House, Manafaru, Insulele Maldive

Acest hotel din Oceanul Indian este detinut de Waldorf Astoria si are dotari de lux precum spa, piscine, galerie de arta si restaurante. Dar plajele cu nisip foarte fin reprezinta adevarata atractie a acestui loc.

Hotelul Arctic, Groenlanda

Acesta reprezinta cel mai nordic hotel de 4 stele din lume. Situat pe un fiord, hotelul permite admirarea frumusetii simple a Groenlandei: iceberg-uri si zapada. Poti chiar petrece o noapte intr-un cort iglu.

Citeste aici mai multe informatii despre cele mai izolate hoteluri din lume.