- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai romantice 10 hoteluri de la malul marii (FOTO)

27 Mar, 13:00 • Redactia DailyBusiness
Vegetatie tropicala, nisip negru, rafinament frantuzesc, scufundari in oceanul Indian sau picnic pe plaja? Vara nu este departe, astfel ca site-ul mrandmrssmith.com, specializat in oferte turistice, a alcatuit un top cu cele mai romantice 10 hoteluri de la malul marii.
Cele mai romantice 10 hoteluri de la malul marii (FOTO)

1. Complexul Six Senses Ninh Van Bay (Vietnam)

, situat pe o insula privata, in apropierea orasului de coasta Nha Trang, este alcatuit din 58 de vile, ce combina romantismul si luxul. Ai la dispozitie o piscina privata, un dormitor din care poti privi nestingherit spre ocean si o terasa intima.

2. Cap d’Antibes Beach Hotel (Franta) se afla pe Coasta de Azur si are propria sa plaja. Hotelul cu 27 de camere are o stralucire aparte, tipic frantuzeasca. Initial a functionat ca un club de zi pentru celebritati si persoane din inalta societate.
[gallery:300]

3. Lizard Island (Australia) este un complex cu 40 de camere si 24 de plaje cu nisip alb. Situat in Great Barrier Reef, de-a lungul coastei Queensland in nord-estul Australiei, Lizard Island este locul potrivit pentru luna de miere.

Aici, poti sa te plimbi cu barca, poti sa faci scufundari sau snorkeling, sa mergi la un picnic pe malul oceanului sau sa te relaxezi la un masaj cu pietre calde.

4. The Datai (Malaezia) este situat pe insula Langkawi, inconjurata de ape turcoaz, plaje cu nisip alb si vegetatie tropicala. Complexul este format din 122 de camere si vile. Piscina este numai pentru adulti, astfel ca te poti relaxa in liniste in timp ce privesti spre valurile oceanului. Alternativa? O plimbare prin natura.

5. Hotelul Masseria Torre Coccaro (Italia) are 37 de camere si apartamente mobilate cu oglinzi in stil baroc, antichitati si canapele acoperite cu matase. Unele camere au semineu si jacuzzi.

Poti inota in Marea Adriatica, intr-una din cele doua piscine ale hotelului sau te poti relaxa pe plaja cu nisip alb, in centrul spa ori in hammam (baia turceasca).

6. Complexul de vile Zeavola (Thailanda) este situat pe insula Phi Phi, una dintre cele mai frumoase insule din lume potrivit presei internationale. Desi in 2004 a fost distrusa de un tsunami, in prezent insula este complet refacuta. Cele 52 de vile sunt decorate in stil thailandez.

7. Martinhal Beach Resort&Hotel (Portugalia) se afla in orasul Sagres si dispune de 38 de camere cu vedere spre mare. Aici poti sa joci tenis de camp, sa inoti in piscina, sa practici sporturi acvatice, sa te relaxezi la spa sau la sauna. Insa nu poti rata o plimbare prin portul Sagres.

8. Cocoa Island (Maldive) este una dintre cele mai romantice destinatii. Cele 33 de vile din lemn sunt asezate chiar pe apa Oceanului Indian si sunt unite intre ele printr-un ponton. Poti intra in apa direct de pe terasa camerei tale. Alege intre scufundari, snorkeling, cocktail-uri la barul de pe insula sau tratamente spa.

9. Shore Club Miami (Statele Unite) este un hotel cu 309 camere in stil Art Deco, ce poate fi perceput ca un loc de joaca pentru oameni mari. Shore Club Miami este pozitionat chiar pe plaja. Relaxeaza-te privind oceanul de pe terasa camerei tale.

10. Complexul Alila Villas Soori (Indonezia) este amplasat in Bali, de-a lungul coastei sud-vestice, intre plajele cu nisip negru si campurile de orez. Cele 48 de vile au vedere spre ocean.

Dupa ce te-ai relaxat la plaja, poti sa incerci un masaj balinez. In cazul in care esti genul mai activ, atunci poti opta pentru surf, plimbari cu bicicleta, echitatie, vizite la templele din regiune sau plimbari prin pietele locale.

Citeste articolul integral aici.