- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Chartere din Constanta spre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai

03 Mar, 15:53 • Redactia DailyBusiness
Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Consiliul Judetean Constanta si compania Medallion Air negociaza operarea, incepand din luna aprilie, a unor zboruri charter de pe aeroportul Kogalniceanu catre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai.
Chartere din Constanta spre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai

„Suntem in negocieri avansate cu compania aeriana Medallion Air in vederea stabilirii unor rute in premiera pentru aeroportul international Mihail Kogalniceanu, care sa lege Constanta de Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai, cu o frecventa estimata intre 2 si 4 zboruri saptamanale”, a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

Ea a adaugat ca in urma negoecierilor s-a stabilit deja programul de zbor pentru rutele alese, urmand ca partile implicate sa aiba o intalnire finala cu reprezentantii Consiliului Judetean Constanta.

„Practic, daca va merge bine, toti vom avea de castigat. Compania aeriana lanseaza rutele, aeroportul lasa taxele la minim, iar agentiile de turism promoveaza si vand aceste destinatii”, a spus Martin.

Aceasta a afirmat ca noile zboruri vor fi anuntate oficial la targul internationa de turism „Holiday Market”, care se va desfasura in perioada 17 – 20 martie la Palatul Parlamentului.

Potrivit Corinei Martin, primele zboruri sunt programate luna aprilie, inainte de inceperea sezonului estival.
Medallion Air este o companie aeriana romaneasca, infiintata in toamna anului 2009 si care opereaza doua aeronave de tip McDonnell Douglas.

Actionarul principal al companiei este Mirica Victor Dimitrescu, unul dintre fostii actionari ai Jetran Air, detinuta acum de Ovidiu Tender.