- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

China, cea mai atractiva piata din lume pentru lanturile hoteliere

01 Oct, 13:42 • Redactia DailyBusiness
Lanturile hoteliere plaseaza China in topul preferintelor pentru extindere, potrivit unui articol postat pe un blog al publicatiei americane Sun Sentinel.
China, cea mai atractiva piata din lume pentru lanturile hoteliere

De exemplu, Marriott International a anuntat ca se asteapta sa-si dubleze numarul de hoteluri din China in circa 5 ani. Compania intentioneaza sa opereze pe piata chineza 60 de hoteluri, inclusiv 8 Ritz-Carlton, pana la finele acestui an.

„China este cea mai atractiva piata pentru turism in prezent. China va atrage anul acesta 2,1 mld. de turisti autohtoni si straini, in crestere cu 12% fata de 2009”, a spus J.W. Marriott Jr., presedintele lantului hotelier.

Sheraton Hotels & Resorts intentioneaza sa deschida 8 noi hoteluri in China pana la finele acestui an si alte 18 unitati pana in 2015. Acestea se vor adauga la cele 30 de hoteluri pe care Sheraton le opereaza deja in China.

Printre hotelurile companiei ce urmeaza sa fie inaugurate curand in China se numara Sheraton Guangzhou, in partea de sud a statului asiatic, si Sheraton Shanghai Hongkuo.