- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Croaziere calde pentru vreme rea. Vezi trei destinatii de top

20 Sep, 12:44 • Redactia DailyBusiness
Pentru cei care nu s-au bucurat inca de concediu, dar vor sa faca plaja in ciuda toamnei care isi intra in drepturi, croazierele intr-o zona calda sunt o optiune demna de luat in calcul. Singura problema ar fi timpul, pentru ca destinatiile propuse de Helium.com sunt situate in zona Americii, asta in cazul in care criza economica nu a impus o reducere drastica a bugetului de vacanta.
Croaziere calde pentru vreme rea. Vezi trei destinatii de top

Caraibe

Una dintre cele mai populare destinatii de croaziere, Insulele Caraibe, situate in sud-vestul Americii de Nord, ofera conditii excelente pentru o evadare din cotidian. In conditiile in care zona cuprinde peste 7.000 de insule, companiile care opereaza croaziere au impartit destinatiile in insulele din partea de est, unde puteti vizita Barbados, St. Lucia, Trinidad si Tobago, si Aruba, si insulele din partea de vest, unde printre destinatii se numara Jamaica, Bahamas sau Insulele Cayman

Hawai

Daca optati pentr Hawai, veti gasi si acum apa oceanului suficient de calda pentru a face baie si peisaje incantatoare.

Mexic

Una dintre cele mai cunoscute destinatii de pe coasta mexicna este Baja, care include destinatii ca, Puerto Vallarta, Cabo San Lucas si Cancun.