- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Hilton deschide 3 unitati DoubleTree in 2011, pe plan local. Cel mai nou contract, in Ploiesti

15 Mar, 11:22 • Redactia DailyBusiness
Hilton Worldwide a semnat un acord pentru dezvoltare in regim de franciza pentru un hotel DoubleTree in Ploiesti cu firma Valdor SRL. Unitatea din Ploiesti este a treia sub brandul DoubleTree care ar urma sa fie deschisa in acest an.
Hilton deschide 3 unitati DoubleTree in 2011, pe plan local. Cel mai nou contract, in Ploiesti

Hotelul din Ploiesti va fi deschis dupa renovarea si efectuarea unei serii de imbunatatiri ale unui hotel deja existent.
In acest an ar urma sa se mai deschisa cate un hotel DoubleTree si in Bucuresti si Oradea.

Tranzactia din Ploiesti este al saptelea hotel Hilton Woldwide operational sau in dezvoltare din Romania, sub marcile DoubleTree sau Hampton.

„Am alocat resurse de dezvoltare in Romania, considerand-o o piata importanta in cadrul planurilor noastre de crestere la nivel european. Semnarea tranzactiei cu privire la DoubleTree by Hilton Ploiesti demonstreaza atractia marcii pe piata, in special pentru hotelurile nou construite sau convertite”, spune Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development, Europa si Africa, Hilton Worldwide.

Grupul hotelier Hilton a semnat anterior si un contract de management cu SIF Banat Crisana (prin firma Calipso) pentru un hotel cu 147 de camere din Oradea.

De asemenea, Hilton a mai semnat un contract de franciza cu VIS 7 Import Export SRL, in vederea deschiderii unui hotel Doubletree by Hilton in Bucuresti, Romania. Unitatea va fi amplasata in zona Piata Unirii.