- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Hotelierii londonezi au inceput sa creasca preturile in asteptarea JO

14 Mar, 11:53 • Redactia DailyBusiness
Hotelierii din Londra au inceput sa mareasca preturile pentru cazarea din perioada Jocurilor Olimpice de anul viitor. In unele cazuri aceasta crestere este si de cinci ori comparativ cu pretul perceput anul acesta, informeaza Financial Times.
Hotelierii londonezi au inceput sa creasca preturile in asteptarea JO

Jocurile Olimpice din 2012 se vor desfasura in capitala britanica, in perioada 26 iulie – 12 august. Saptamana trecuta a inceput vanzarea celor 6,6 milioane de bilete pentru JO.

Membrii UKinbound, o asociatie din domeniul turismului, au fost „socati” de nivelurile la care unele tarifele hoteliere au fost stabilit pentru Jocurile Olimpice.

„Hotelierii par a fi cuprinsi de o frenezie de lacomie”, a spus Mario Bodini, secretar general al UKinbound si directorul executiv al JacTravel.

Spre exemplu, un hotel de patru stele din Londra, care in mod normal avea un tarif de 200 de lire pe camera pe noapte, pentru perioada Jocurilor Olimpice a crescut pretul la 1.100 de lire.

Un alt hotel de patru stele percepe 297 de lire pe camera pe noapte in perioada JO, fata de 131 lire sterline in acest an, iar altul are un tarif de 266 lire, comparativ cu 142 lire.