- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Investitie de peste 10 mil. euro in hotelul Ramada Oradea

21 Jul, 13:47 • Redactia DailyBusiness
Lantul hotelier international Ramada a anuntat miercuri ca in septembrie va inaugura hotelul Ramada Oradea, clasificat la 4 stele. Acesta este deschis in regim de fransiza de catre compania Aba Turism, care a investit peste 10 milioane de euro.
Investitie de peste 10 mil. euro in hotelul Ramada Oradea

„Oradea a fost aleasa datorita potentialului economic, geografic si social, fiind considerata intre primele cele mai importante orase din Romania”, se arata in comunicat.

General manager la Ramada Oradea este Roman Kofler de origine austriaca. Acesta are o experienta vasta in domeniul hotelier dobandita de-a lungul timpului in hoteluri din Statele Unite, Egipt sau Ukraina.

Roman Kofler a coordonat deschiderea unor hoteluri din intreaga lume, precum Landmark Hotel in Baku, Opera Hotel in Kiev, Hyatt in Istambul si Ramada Sibiu.

Hotelul este situat la 10 minute de aeroport si 5 minute de centrul orasului. Unitatea de cazare este dotata cu doua restaurante si cinci sali de conferinte.

Deschiderea noului hotel a fost anuntata din 2008, cand se mentiona o investitie mai mare, de 15 milioane de euro.

Ramada Worldwide este parte a grupului Wyndham Hotel Group, care insumeaza in intreaga lume peste 7.000 de hoteluri, cu o capacitate totala de peste 590.000 de camere, in 65 de tari de pe sase continente sub numeroase branduri.

Brandul Ramada a fost creat in anul 1954 in Statele Unite. In prezent, peste 900 de hoteluri din intreaga lume poarta numele Ramada.

In Romania mai sunt inca 7 unitati hoteliere Ramada: Ramada Brasov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iasi City Centre si Ramada Sibiu.