Turism

KLM reduce pretul biletelor pe ruta Bucuresti-Amsterdam

01 Apr, 10:35 • Redactia DailyBusiness
KLM sarbatoreste 50 de ani de la lansarea primului zbor pe ruta Amsterdam - Bucuresti, efectuat pe 31 martie 1965. Cu aceasta ocazie, compania aeriana a pregatit o oferta speciala de pret pe ruta aniversara: Bucuresti - Amsterdam de la 109 euro.
KLM reduce pretul biletelor pe ruta Bucuresti-Amsterdam

Astfel, reducerea de pret este de 50 de euro, pe ruta Amsterdam – Bucuresti: 109 euro biletul de avion dus-intors, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila incepand de pe 31martie pana pe 2 aprilie, cu posibilitatea de calatorie intre 20 aprilie – 31 mai 2015. Rezervarile se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agentiile de turism. 

KLM a sarbatorit anul trecut in octombrie, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriana care opereaza sub acelasi nume inca de la inceput. Compania a fost fondata in 1919 pe 7 octombrie de catre Albert Plesma. Din anul 1970 uniformele echipajului de zbor au aceeasi culoare, design-ul fiind schimbat in 2010 de catre Mart Visser. 

Primul zbor KLM a avut loc la 17 mai 1920, iar primul pilot KLM a fost Jerry Shaw care a zburat de la aeroportul Croydon, Londra spre Amsterdam si a transportat doi jurnalisti britanici. In prezent, KLM transporta pasageri si marfa in peste 90 de destinatii. 

KLM a fost declarata cea mai sigura companie aeriana din Europa in anul 2014, de catre centrul german de evaluare a companiilor aeriene, JACDEC.

In 2004, Air France si KLM au format alianta Air France KLM, cu doua hub-uri – aeroportul Schiphol din Amsterdam si aeroportul Charles de Gaulle din Paris. 

In Olanda, KLM cuprinde esentialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com si Martinair. KLM numara 33.000 de angajati.