Turism

Platforma online de travel My Cyprus Insider a introdus o sectiune cu trasee personalizate

12 Jun, 11:35 • Redactia DailyBusiness
Platforma My Cyprus Insider dedicata turismului in Cipru si creata, in limba engleza, de o echipa de experti locali, a introdus o sectiune cu ghiduri tematice si personalizate, pentru a explora  insula in functie de dorintele, pasiunile si nevoile fiecaruia.
Platforma online de travel My Cyprus Insider a introdus o sectiune cu trasee personalizate

Itinerariile sunt concepute astfel incat vizitatorii sa poata descoperi si explora Ciprul dincolo de clasicele trasee recomandate de orice ghid turistic.

Platforma include ghidurile „Flavours of Cyprus” pentru pasionatii de arta culinara, „Antiquity Calling” pentru cei care isi doresc sa descopere istoria fascinanta a Ciprului, „Beachy Bliss” care garanteaza un tur de exceptie al celor mai frumoase plaje cipriote si „The Buzz of the Capital” care ii ajuta pe vizitatori sa descopere secretele Nicosiei.  

In curand, ghidul „For the love of Vino”, va oferi calatorilor ocazia sa descopere intinsele zone viticole, iar „Call of the Wild” va prezenta trasee prin care vizitatorii pot explora minunile naturii din zonele muntoase sau experimenta atmosfera idilica din satele cipriote.

„Multi dintre vizitatorii insulei sunt dornici sa descopere locuri mai putin frecventate de turisti, mai putin comerciale, zone in afara perimetrului hotelului in care sunt cazati. Ei cauta o perspectiva autentica a vietii, obiceiurilor si culturii cipriote. Insa, de cele mai multe ori, nu stiu de unde sa porneasca sau cum sa-si planuiasca traseele. Ghidurile noastre au fost special concepute pentru a acoperi o gama cat mai larga de optiuni in functie de dorintele sau gusturile turistilor, fiecare ghidand vizitatorii spre zone pe care nu trebuie sa le rateze. Fie ca sunt pasionati de arta culinara, istoria, natura sau cultura insulei, acestia isi pot alege traseele in functie de ceea ce isi doresc sa experimenteze, astfel incat sa aiba o vacanta de neuitat”, spune Zoe Christodoulides, editor la My Cyprus Insider.

Durata itinerariilor propuse variaza intre una si trei zile, purtand vizitatorii intr-o calatorie planificata in detaliu pentru intreaga zi si include numeroase ponturi pentru a nu rata nimic din explorarea pe indelete a Ciprului.