- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom: Ceata anuleaza 9 curse. Alte 11 curse au intarzieri de pana la 8 ore

10 Jan, 14:52 • Redactia DailyBusiness
Vizibilitatea redusa generata de ceata a dus la anularea a 9 curse interne si externe operate de Tarom si la intarzieri de pana la 8 ore in cazul altor 11 curse, a anuntat luni compania.
Tarom: Ceata anuleaza 9 curse. Alte 11 curse au intarzieri de pana la 8 ore

Astfel, au fost anulate cursele: Bucuresti – Cluj – Bucuresti, Bucuresti – Sibiu – Bucuresti, Cluj – Viena – Cluj, Bucuresti – Iasi – Bucuresti, Sibiu – Munchen – Sibiu, Bucuresti – Cluj – Bucuresti, Bucuresti – Timisoara – Bucuresti, Bucuresti – Sofia – Bucuresti si Bucuresti – Belgrad – Bucuresti

De asemenea, urmatoarele curse care urmau sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti au intarzieri de pana la 8 ore: Oradea – Bucuresti, Sibiu – Bucuresti, Baia Mare – Bucuresti, Targu Mures – Bucuresti, Suceava – Bucuresti, Iasi – Bucuresti, Timisoara – Bucuresti, Oradea – Bucuresti si Satu Mare – Bucuresti.

Alte doua curse care urmau sa decoleze de pe acelasi aeroport au intarzieri de pana la 7 ore. Acestea sunt: Bucuresti – Iasi si Bucuresti – Bari.

„In acelasi timp, cursa Tel Aviv – Bucuresti nu a putut ateriza la Bucuresti la ora planificata, 12:40 local, din cauza conditiilor meteo, a survolat Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si a aterizat in deplina siguranta pe aeroportul din Constanta, la ora locala 13:35. Dupa ce conditiile meteo vor permite aterizarea pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, pasagerii vor fost transportati la destinatie cu aceeasi aeronava Tarom”, se arata in comunicatul operatorului aerian.

Din cauza conditiilor meteo actuale mai multe curse Tarom pot inregistra modificari in programul de operare.

„Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularitati vor fi distribuiti pe alte zboruri pana la destinatia finala, conform biletelor de avion – care reprezinta contractul dintre compania aeriana si pasager – si vor primi asistenta pe aeroporturi conform Regulamentului EC261/2004, cu privire la drepturile pasagerilor”, au precizat reprezentantii Tarom.