- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom restituie contravaloarea biletelor pentru ruta Bucuresti-Cairo

02 Feb, 14:24 • Redactia DailyBusiness
Compania Tarom a anuntat ca persoanele care au achizitionat biletele pe ruta Bucuresti-Cairo, cu date de calatorie pana la 13 februarie inclusiv, isi pot amana gratuit ziua zborului sau pot sa solicite contravaloarea biletelor.
Tarom restituie contravaloarea biletelor pentru ruta Bucuresti-Cairo

Pe de alta parte, pentru ruta Cairo-Bucuresti, Tarom a pus in vanzare bilete la un tarif redus cu peste 100 de euro. Astfel, pentru zborurile programate pana pe 13 februarie, un bilet cu toate taxele incluse costa 170 de euro. Oferta este valabila pentru biletele cumparate din Egipt, pana pe 7 februarie.

De asemenea, pentru cei care vor sa calatoreasca de la Cairo, via Bucuresti, catre alte orase europene, printe care Viena, Bruxelles, Munchen, Barcelona, Madrid, Paris, Londra sau Roma, a fost introdus un tarif, de 241 euro, la care se adauga taxele aeroportuare aferente destinatiei alese.

Evenimentele din Egipt nu au afectat activitatea companiei Tarom pe relatia Bucuresti-Cairo, zborurile fiind operate conform orarului de zbor normal, in marti, joi si sambata. Pe ruta Cairo-Bucuresti, zborurile sunt programta miercuri, vineri si duminica.