- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

TravelExpo 2010, primul targ online de turism din Romania (P)

12 Oct, 18:30 • Redactia DailyBusiness
Perfect Tour organizeaza intre 13 si 16 octombrie 2010 primul targ online de turism din Romania. TravelExpo 2010 este o idee grozava daca esti pasionat de calatorii, daca pui pret pe timpul tau si vrei sa faci economii!
TravelExpo 2010, primul targ online de turism din Romania (P)

Fara niciun efort, din fata calculatorului, poti afla care vacanta ti se potriveste, care sunt ultimele tendinte in materie de calatorii. Iata cum, in era comunicarii, este posibil „sa mergi” la targ, sa „te plimbi” printre standuri, „sa ceri” oferte si sa alegi cu un click experiente de vis, toate acestea… ONLINE.

La TravelExpo 2010 poti face un tur virtual printre standurile expozantilor, poti sa vezi ce mai este nou printre ofertele de vacanta, sa castigi premii, „sa visezi” cu ochii deschisi destinatii spectaculoase, in fata calculatorului, la tine acasa sau la birou.

Inscrie-te pe site-ul www.travelexpo.ro si poti castiga, prin tragere la sorti, un weekend la Praga, un sejur Costa del Sol de 7 nopti, 5 bilete de intrare la Disneyland Paris si un weekend la Viena in perioada Targului de Craciun. Inscrie-te la targ si…

– Vei primi automat un Voucher Cadou de 25 euro

– Vei gasi standuri personalizate

– Vei putea participa la workshopuri si seminarii in „salile” amenajate

– Vei putea accesa „zonele de lounge”, unde vei interactiona cu
expozantii

– Vei beneficia de megainformatii, printr-o placuta navigare 3D

– Vei gasi garantat vacanta potrivita gustului si resurselor tale

– Vei putea fi norocosul castigator al extragerilor din 18 octombrie

Iata cum poti sa-ti programezi online vacanta visurilor tale numai la TravelExpo 2010, primul targ online de turism organizat de Perfect Tour.