- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Trei curse British Airways, anulate pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti

24 May, 12:35 • Redactia DailyBusiness
O cursa a companiei British Airways care ar fi trebuit sa decoleze luni de pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost anulata, ca si alte doua curse care ar fi trebuit sa aterizeze in cursul zilei.
Trei curse British Airways, anulate pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti

De asemenea, pana la ora transmiterii acestei stiri a mai fost anulat un zbor al British Airways de marti dimineata, scrie Mediafax. Insotitorii de bord de la British Airways au inceput luni o greva de cinci zile, dupa ce ultimele discutii cu administratia companiei s-au incheiat fara nici un acord in noaptea de duminica spre luni.

Greva declansata luni este una dintre cele trei programate sa aiba loc in urmatoarea perioada.

Toate zborurile de pe aeroporturile Gatwick si City din Londra vor respecta programul, iar British Airways spera sa poata asigura mai mult de 60% din cursele de lung curier de pe aeroportul Heathrow si peste 50% dintre cele de mediu curier.

Pana in ultimul moment, liderul sindicatului Unite Tony Woodley a propus suspendarea grevei, cu conditia ca administratia sa revina asupra deciziei din martie de eliminare a conditiilor speciale de calatorie pentru personalul companiei.