- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

CNVM a aprobat majorarea capitalului social al Sibex

10 Dec, 16:12 • Redactia DailyBusiness
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat majorarea capitalului social al Bursei Monetar Financiara si de Marfuri din Sibiu (Sibex) cu suma de 11,3 milioane de lei. Majorarea s-a realizat prin emiterea a 11,3 milioane de actiuni noi cu o valoare nominala de 1/leu actiune.
CNVM a aprobat majorarea capitalului social al Sibex

Actiunile au fost emise in schimbul aportului in numerar al actionarilor inscrisi in evidentele S.C.

La expirarea perioadei de subscriere, pe 4 decembrie, au fost subscrise un numar de 10.825.206 actiuni noi, sau 95% din numarul total de actiuni noi disponibile spre a fi subscrise.

Depozitarul Sibex S.A. la data de inregistrare. In urma majorarii, bursa din Sibiu a ajuns la un capital de 33,4 milioane lei.

„Operatiunea de majorare a capitalului social a fost un succes, dovada procentul foarte mare de subscriere, fapt care denota ca actionarii nostri au incredere in societate si proiectele sale de dezvoltare”, a declarat Teodor Ancuta, presedintele Sibex.

Noul capital social va intra in vigoare dupa inregistrarea sa la Registrul Comertului. Actiunile vor deveni tranzactionabile dupa emiterea de catre CNVM a certificatului de inregistrare a valorilor mobiliare si inregistrarea lor in sistemul Depozitarului Sibex.