CARIERE

Optima dezvoltă la Iaşi un centru cu 100 de locuri de muncă

26 ianuarie 2016, ora 14:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Daniel Mereuta OPTIMA_ (1).jpg
Optima deschide un centru la Iași, unde ofera 100 de locuri de muncă.

Industria outsourcing-ului crește constant și implică peste 2% din numărul total al angajaţilor din România, iar ritmul nu scade deloc, dimpotrivă, dezvoltarea fiind cuvântul de ordine și în 2016 .

„Deschiderea centrului din Iași este un proiect important pe care îl pregătim de mai mult timp, pe fondul unui ritm de creștere al companiei de 30% anual. Ne dorim să ne consolidăm creșterea prin această extindere locală susținută de o investiție de peste 200.000 de euro în acest an. Am demarat deja procesul de recrutare atât pentru echipa de management dar și pentru  celelalte poziţii de specialiști”, declară Daniel Mereuţă, director general Optima.

Optima va demara activitatea efectivă la Iaşi din februarie.În procesul de recrutare sunt căutați atât proaspeți absolvenți de facultate, dar și persoane cu experiență care își doresc stabilitate și oportunități de dezvoltare.

„Munca într-un centru de outsourcing nu este foarte cunoscută publicului larg, există câteva idei preconcepute însă realitatea este alta. În spatele unei persoane bine pregătite există zeci de ore de training, de workshop-uri, de coaching, se învață foarte multe lucruri din diverse industrii și domenii de activitate”, precizează Daniel Mereuţă.

Optima face acest pas firesc în dezvoltarea companiei, bazându-se pe parteneriate cu companii multinaționale din domeniul telecomunicațiilor, serviciilor financiare sau utilităților.

"Este posibil să ajungem la 100 de angajați în acest centru pâna la sfarșitul anului”, menționează Daniel Mereuţă.
 

Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti, fiind membră în The Association of Business Service Leaders (ABSL). Optima face parte din Grupul Next Capital cu afaceri în factoring, cumpărare și recuperare de creanţe,  cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro.

Grupul Next Capital are acţionariat majoritar românesc, iar minoritar fondul de investiţii britanic North Bridge Capital Partners.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 19 Septembrie 2019, 01:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter