- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Alpha aniverseaza 15 ani in Romania cu dobanzi de 16% la economii in lei si de 7,25% la euro

15 Apr, 14:20 • Redactia DailyBusiness
Alpha Bank a lansat un nou produs de economisire in lei, euro si dolari, Alpha Anniversary, cu scadenta la 15 saptamani sau 15 luni, cu dobanzi ce pot urca pana la 16% pe an la lei si pana la 7,25% pe an la euro.
Alpha aniverseaza 15 ani in Romania cu dobanzi de 16% la economii in lei si de 7,25% la euro

Noua oferta de produse este valabila in cadrul unei promotii, care se va derula in perioada 15 aprilie – 14 decembrie, si care a fost lansata cu ocazia implinirii de catre Alpha a 15 ani de prezenta pe piata locala.

Banca ofera dobanzile maxime, de 16% pe an la lei, de 7,25% pe an la euro si de 5% pe an la dolari in cazul depozitelor cu scadenta de 15 saptamani.

Totodata, clientii care deschid un depozit in perioada promotionala primesc gratuit un card de debit si au acces gratuit la serviciul de Internet banking al bancii.

Dincolo de motivul aniversar, promotia lansata de Alpha Bank la depozite vine in contextul in care bancile, pe fondul lipsei de lichiditati, au crescut in mod succesiv dobanzile, pentru a putea creste astfel fondurile atrase de pe piata locala.

Alpha Bank Romania, ce face parte din grupul financiar elen Alpha Bank Group, a fost prima banca straina deschisa in Romania dupa 1990. Institutia s-a dezvoltat organic, avand in prezent o retea echilibrata de unitati si peste 2.500 de angajati.