FINANTE-BANCI

Carpatica Asig: "Ne asigurăm clienții că vom continua să plătim despăgubiri"

26 ianuarie 2016, ora 12:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
carpatica.jpg
Carpatica Asig accelereaza eforturile de îndeplinire a cerințelor de solvabilitate, potrivit reglementărilor Solvency II, a anuntat marti compania.

Consiliul de Administrație al Carpatica Asig, împreună cu administratorul temporar numit prin decizie a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), este mandatat să finalizeze procedura de atragere de capital și să încheie procesul de due diligence, aflat în plină desfășurare la sediul companiei.

În același timp, echipa executivă se va concentra spre accelerarea eforturilor de îndeplinire a cerințelor de solvabilitate, conform celor prevăzute în Directiva Solvency II.

"
Compania își desfășoară activitatea zilnică fără dificultăți și ne asigurăm clienții că vom continua să plătim despăgubiri, protejându-le interesele. Istoricul ultimelor 6 luni arată că valoarea medie lunară a despăgubirilor plătite de Carpatica Asig se situează la peste 35 milioane lei", spun reprezentantii companiei."Aceeași atenție o arătăm și pentru plata către furnizori sau către partenerii de afaceri.
Întreaga echipă a Carpatica Asig este la dispoziția clienților, iar programul de introducere a unor produse noi sau de revizuire a celor existente va continua în același ritm ca și până acum", conchid acestia.  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 11 August 2020, 09:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter