- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

EuroIns atrage pensionarii cu reduceri de 50% la RCA

05 Dec, 11:34 • Redactia DailyBusiness
EuroIns Romania ofera, in perioada campaniei RCA, reduceri de 50% pentru pensionarii care incheie acest tip de asigurare, iar persoanele cu disabilitati locomotorii beneficiaza de 75% reducere, a anuntat vineri compania.
EuroIns atrage pensionarii cu reduceri de 50% la RCA

Oferta este valabila in toate sucursalele, agentiile si punctele de lucru ale companiei, precum si in intreaga retea de unitati tip franciza, se arata in comunicat.

Totoodata, clientii persoane juridice care incheie o asigurare in perioada campaniei RCA beneficiaza de 10% reducere, plata primei de asigurare in rate si tractare gratuita.

EuroIns este prezenta pe piata asigurarilor din Romania de 14 ani. Din anul 2007, compania a devenit membra a Eurohold Group, pachetul majoritar fiind preluat de EuroIns Insurance Group la inceputul acestui an.

Compania de asigurari EuroIns, fosta Asitrans, a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an prime brute subscrise in valoare de peste 94 milioane lei (25,6 mil. euro), ceea ce reprezinta o crestere cu 42%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.