- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Guvernul pregateste un nou program anticriza

09 Mar, 11:12 • Redactia DailyBusiness
Premierul Emil Boc va prezenta in Parlament un nou program anticriza, una dintre masurile aflate in analiza Guvernului fiind infiintarea unui fond national de investitii alimentat din actiunile minoritare detinute de stat la diferite companii si care sa fie valorificate pentru proiecte de investitii.
Guvernul pregateste un nou program anticriza

„Va fi prezentat un nou pachet de masuri pentru relansarea economica si crearea de locuri de munca, in care sa fie promovat in principal sistemul de parteneriat public-privat. O masura aflata in analiza si care trebuie discutata in Guvern este constituirea unui fond national de investitii, care sa includa toate actiunile minoritare detinute de stat la diferite companii si care sa fie valorificate pentru proiecte de investitii, intr-un mod care ramane sa fie stabilit”, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Camera Deputatilor organizeaza, marti, la solicitarea grupului parlamentar al PDL, o dezbatere politica cu tema „Necesitatea crearii de noi locuri de munca si imbunatatirea mediului de afaceri din Romania”, la care ar putea participa si seful Guvernului.