FINANTE-BANCI

Ministrul de finante grec: Urmatoarele saptamani sunt cruciale pentru Grecia

05 august 2012, ora 13:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
greece flag.jpeg
Ministrul grec de finante, Yannis Stournaras, a declarat ca urmatoarele saptamani sunt ôcrucialeö pentru mentinerea tarii in zona euro, daca nu se adopta noi masuri de austeritate impuse de UE si FMI.

Admitand ca grecii au facut ôsacrificii importanteö, ministrul a subliniat faptul ca ôurmatoarele saptamani sunt cruciale pentru supravietuirea tarii, deoarece alegeri diferite de cele pe care le impune logica ar putea sa duca la faliment si la iesirea din zona euroö.

öTara s-a angajat sa ia o serie de masuri si sa aplice reforme pentru redresarea economiei si sa elimine definitiv amenintarea cu falimentulö, a reamintit Stournaras in declaratia publicata duminica de Ethnos, potrvit Agerpres.

Ministrul Yannis Stournaras urmeaza sa finalizeze duminica, la Atena, impreuna cu expertii institutiilor creditoare din troica - Poul Thomsen (FMI), Klaus Masuch (BCE) si Matthias Mors (UE) -, masuri de austeritate care sa aduca economii in valoare de 11,5 miliarde de euro.

Troica preseaza de doua saptamani guvernul grec al coalitiei de dreapta-stanga sa adopte noi reduceri ale cheltuielilor publice, inclusiv ale salariilor si pensiilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 09:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter