- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

UniCredit pune la dispozitia utilizatorilor de masini electrice statii de alimentare

13 Dec, 03:12 • Redactia DailyBusiness
UniCredit este primul grup financiar din România care susține transportul eco, punând la dispoziția utilizatorilor de mașini electrice stații de alimentare, montate la sediile sale centrale din București
UniCredit pune la dispozitia utilizatorilor de masini electrice statii de alimentare

UniCredit este primul grup financiar din România care se implică în susținerea transportului eco, instalând și oferind spre utilizare tuturor deținătorilor de mașini electrice stații de alimentare de tipul Wallbox.
Primele două stații vor fi montate în această săptămână la sediul central al UniCredit Bank, din București, Bulevardul Expoziției 1F, sector 1, și la sediul central al UniCredit Leasing Corporation, din București, Strada Ghețarilor 23-25, sector 1.

Utilizatorii, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai băncii sau ai companiei de leasing, le pot folosi în mod gratuit și cu program non-stop. Pe parcursul anului 2017 proiectul va fi extins prin montarea unui număr suplimentar de stații de alimentare, inclusiv în alte orașe din țară.
În contextul aceluiași proiect, UniCredit a achiziționat două autoturisme nepoluante (cu zero emisii), 100% electrice, marca BMW i3 (http://www.bmw.ro/ro/all-models/bmw-i/i3/2016/dintr-o-privire.html).

Autoturismele sunt puse la dispoziția reprezentanților UniCredit prin intermediul produsului de leasing operațional oferit de către UniCredit Leasing Fleet Management, afiliat al UniCredit Leasing Corporation și membră a Grupului UniCredit. În intervalul decembrie 2016 – ianuarie 2017, una dintre mașini va fi expusă în Băneasa Shopping City, acolo unde va fi organizat și un birou UniCredit Bank iar reprezentanții băncii vor oferi consultanță clienților pentru serviciile oferite.

Întregul proiect se desfășoară în contextul parteneriatului tradițional pe care UniCredit Leasing Corporation, liderul pieței de profil din România, îl are cu BMW România, inițiat în 2006, și care acoperă finanțarea clienților finali. Parteneriatul dintre UniCredit Leasing Corporation și BMW România funcționează sub brandul BMW Financial Services.
Implicarea BMW România și a grupului UniCredit în susținerea transportului eco înseamnă și crearea unui pachet de finanțare foarte competitiv pentru automobile electrice prin BMW Financial Services. Este vorba despre un pachet BMW Select creat special pentru i3, cu valoare reziduală de 51,6% după trei ani.