- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Germanos preia distributia produselor si serviciilor Zapp. In curand, acestea vor intra si in magazinele Cosmote

03 Mar, 16:42 • emanuel.ceciu
Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, anunta ca produsele si serviciile Zapp, atat pentru clientii de business, cat si pentru utilizatorii individuali, sunt de acum disponibile si in reteaua sa de magazine la nivel national.
Germanos preia distributia produselor si serviciilor Zapp. In curand, acestea vor intra si in magazinele Cosmote

Utilizatorii Zapp au in prezent la dispozitie o retea extinsa de 250 de magazine in intreaga tara, unde sunt disponibile o gama de servicii precum plata facturilor, reincarcarea cartelelor sau reinnoirea abonamentelor, si mai multe puncte in care se pot adresa pentru servicii de service pentru telefoane.

Prin adaugarea produselor si serviciilor Zapp in portofoliul sau, Germanos isi intareste pozitia de lider al pietei de retail telecom din Romania, conform companiei.

Intrebat daca magazinele Zapp vor trece printr-un proces de rebranduire, un reprezentant al Germanos a subliniat ca „nu toate magazinele Zapp au fost inchise. S-au inchis cateva, altele au ramas deschise sub brandul Zapp. De asemenea, in curand, produsele din magazinele Zapp se vor regasi si in magazinele Cosmote”.

In Romania, Germanos este prezent din 1996, devenind principala retea de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila, cu 250 de unitati.

Brandurile Germanos si Zapp apartin grupului OTE. Zapp a fost preluat de Cosmote, parte din OTE, anul trecut.

Lantul de magazine Germanos a inregistrat in 2009 venituri in scadere cu 11%, pana la 902 mil. euro.

Principalii concurenti ai Germanos sunt Fonomat, cu circa 172 de magazine, si Euro-GSM, cu circa 120 de magazine.