- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

\”Bowling spatial\” in Titan, printr-o investitie de cateva sute de mii de euro

07 Jun, 12:00 • cristina.mihai
O persoana fizica din Romania investeste cateva sute de mii de euro pentru un centru de divertisment in Bucuresti, care va cuprinde si o sala de bowling, decorata cu o tehnologie de imprimare murala care reda cerul instelat, a spus Alexandru Barbu, inventatorul acestei tehnologii, pentru DailyBusiness.
\Bowling spatial\ in Titan, printr-o investitie de cateva sute de mii de euro

Centrul amplasat langa complexul Auchan, care va fi lansat in cateva saptamani, va cuprinde o sala de bowling cu 6 piste, o cofetarie, un bar si locuri de joaca pentru copii. Sala de bowling va fi una tematica, tehnologia inventata de Barbu fiind folosita pentru a decora spatiul. Efecte decorative vor fi folosite si in celelalate spatii din centrul de divertisment.

Compania SpaceArt International a fost infiintata in 2005 de catre Alexandru Barbu, inventatorul acestei tehnici de fotoimprimare, care permite acoperirea suprafetelor si redarea aspectului cerului.

Taxa de franciza este de 10.000 de euro, contractul se incheie pe 1 an cu posibilitate de prelungire anuala, iar redeventele din partea fiecarei reprezentante sunt de 10% din vanzari.