- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Charlie Sheen, cea mai bine platita vedeta de la Hollywood, cu 875.000 $/episod

02 Oct, 11:52 • Redactia DailyBusiness
Charlie Sheen (foto) este cea mai bine platita vedeta de televiziune americana in acest an, cu incasari de 875.000 dolari pe episod, potrivit unui top realizat de TV Guide.
Charlie Sheen, cea mai bine platita vedeta de la Hollywood, cu 875.000 $/episod

Starul din serialul „Doi barbati si jumatate” castiga 875.000 dolari pentru fiecare episod in care interpreteaza rolul lui Charlie Harper.

Anul trecut, acest loc a fost ocupat de James Gandolfini, care incasa 1 mil. de dolari pe episod din interpretarea rolului principal in serialul mafiot Clanul Soprano, produs de HBO.

Pe pozitia a doua in topul din acest an al celor mai bine platite vedete masculine se plaseaza Kiefer Sutherland, care castiga 550.000 dolari pe episod pentru rolul din „24”. El este urmat de starul din „House”, Hugh Laurie, cu venituri de 400.000 dolari pe episod, la fel de mari ca ale lui Christopher Meloni, din „Lege si Ordine: SVU”.

In categoria vedetelor feminine, domina partenera lui Christopher Meloni, din „Lege si Ordine: SVU”, Mariska Hargitay, care castiga 400.000 dolari pentru un episod in care joaca rolul detectivului Olivia Benson. La fel de mult castiga si cele 4 vedete din „Neveste Disperate” – Eva Longoria Parker, Teri Hatcher, Marica Cross si Felicity Huffman.