- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Trenta Pizza a investit 100.000 euro in deschiderea unui magazin in regim take away

16 Mar, 11:29 • Redactia DailyBusiness
Trenta Pizza, companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, deschide miercuri, in zona Lujerului, primul punct de lucru cu vanzare de pizza in regim take away ('la pachet').
Trenta Pizza a investit 100.000 euro in deschiderea unui magazin in regim take away

Deschiderea acestui magazin a presupus o investitie de aproximativ 100.000 euro in amenajarea si utilarea spatiului precum si crearea a 20 de locuri de munca, a anuntat miercuri compania.

Magazinul se afla la intersectia Bulevardului Uverturii cu Soseaua Virtutii, in apropierea statiei de tramvai 41 si are o suprafata de peste 100 mp.

„Avem in plan sa deschidem in cursul acestui an alte 7 astfel de puncte in diferite zone ale Bucurestiului”, a declarat Sorin Mares, general manager Trenta Pizza.

Pe langa activitatea de vanzare in regim take away, magazinul va efectua si livrari de pizza la domiciliu sau birou in sectorul 6, mai exact in zonele Militari, Politehnica si Grozavesti.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene.