MEDIA & MARKETING

2ActivePR comunica pentru Saint-Gobain Romania

28 ianuarie 2015, ora 11:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
saintgobain.jpg
Furnizorul de materiale de constructii Saint-Gobain Romania a ales in 2015 serviciile companiei 2activePR pentru consultanta in comunicare si relatii publice.

2activePR va oferi Saint-Gobain servicii de consultanta legate de conceperea si implementarea strategiei anuale integrate de relatii publice si comunicare corporativa, relatii media si comunicare in social media. 

In acest an Saint-Gobain sarbatoreste cea de-a 350-a aniversare. Este un moment desebit pe care Grupul il marcheaza promovandu-si istoria, cu privirea indreptata spre viitor.

Saint-Gobain produce si distribuie materiale de constructii, oferind solutii provocarilor critice ale prezentului: dezvoltare economica durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator.Cu vanzari de 42 miliarde de euro in 2013, Saint-Gobain opereaza in 64 de tari si are aproximativ 190.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain detine opt activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips si Weber), avand aproximativ 1.100 de angajati si opereaza 12 unitati de productie in opt situri industriale situate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda si Suceava.

2ActivePR este o agentie care ofera servicii de consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing. In 2009, 2ActivePR a devenit, oficial, partenerul afiliat al retelei internationale Fleishman-Hillard in Romania. Portofoliul de clienti al agentiei: Bergenbier, Braun, Coty, Huawei Enterprise, Help Net, Lenovo, Monsanto, Oracle, Philips, P&G, Preda Publishing, Residenz, Viacom.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter