- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adevarul Holding are un nou director de marketing: Peter Frank

04 May, 14:05 • adrian.mihaltianu
Adevarul Holding l-a numit pe Peter H. Frank (foto) in functia de director de marketing, incepand cu data de 3 mai 2010, inlocuindu-l pe Mircea Olaru, au precizat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Adevarul Holding are un nou director de marketing: Peter Frank

Anterior, Frank a fost coordinating editor and presenter la The Money Channel, incepand cu luna august 2009, unde a realizat emisiunea de business in limba engleza „The Frank Show”.

Absolvent al Georgetown University din Washington, Peter Frank are o vasta experienta in domenii precum marketingul, jurnalismul, comunicare, vanzari, lansari de noi produse si dezvoltarea business-ului.

El si-a inceput cariera lucrand, din 1985, ca business news reporter la „The New York Times” (Dallas, Texas). Apoi, in perioada 1987-1995, a fost pe rand banking and insurance reporter si financial news editor la „The Sun” (Baltimore, Maryland). Din 1985, si-a continuat cariera la „The News Journal” (Wilmington, Delaware) in calitate de business news editor.

In 1996, Peter s-a indreptat catre un alt domeniu de activitate devenind senior vice president, director of corporate communications and media relations la MBNA America Bank, N.A. (Wilmington, Delaware). In cadrul aceleiasi institutii, a ocupat in perioada 2000-2005 functia de executive vice president, corporate administration. Iar din 2005, pentru un an, a fost executive vice president, national and international sales tot la MBNA America Bank.

Ulterior, Frank a ocupat pentru o perioada de doi ani functia de senior vice president, strategic marketing executive la Bank of America Corporation (Mexico City, Mexico si Chester, England).

Nou director de marketing din Adevarul Holding este membru al mai multor asociatii profesionale, precum Wilmington Renaissance Development, Wilmington Renaissance Corporation, Public Relations Society of America, Delaware Bankers Association, American Bankers Association.